Få skrevet en sang

Vi har gjort os umage for at finde mange forskellige gratis sange, men måske var det ikke lige det, som du gik efter, eller også fandt du ikke den helt rigtige.
Derfor tilbyder vi også en service for dig, som hellere vil have skrevet en personlig og professionel sang, selvom det koster nogle penge. Vi tilbyder derfor at formidle kontakten til en kompetent og professionel sangskriver, som kan hjælpe dig med at få skrevet netop den sang, som du skal bruge til din fest.

Vi har ikke selv noget med sangskrivningen at gøre, og servicen er gratis for dig. Det du får ud af det som kunde er, at du får fat i en kompetent og professionel sangskriver, da kvaliteten må siges at være meget varierende, blandt de mange mennesker, som tilbyder sangskrivning i Danmark.

Du sender os altså blot en mail med en forespørgsel, HUSK at skriv hvilken anledning sangen skal bruges til (bryllup, fødselsdag, konfirmation osv.), og så bliver du kontaktet af en professionel sangskriver, hvorefter i selv aftaler pris, antal vers, leverance mv.
Vi ønsker dig en rigtig god kommende fest, og du kan kontakte os her.

myRepono - Website & mySQL Database Backup Service
Copyright © 2010-2023 Festsange og konfirmationssange .dk - mail@festsangeogkonfirmationssange.dk - Annonceringspolitik